.sg

Dominis .sg

SG és el domini territorial geogràfic de Singapur. De forma senzilla un domini SG serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini SG escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.sg

-


.sg

Requeriments de dominis .sg

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa de Singapur que desitgi registrar un domini .sg.

- El contacte administratiu han de ser del país.

- Ens ha de facilitar còpia de llicència comercial (empreses) o DNI/passaport (persones físiques).


.sg

Serveis addicionals

- Si no disposa de contactes al país pot utilitzar el nostre servei de contacte local, vàlid només per empresas.

Servei de contacte local, només per empreses.............40 eu/any

- Amb la compra del teu domini .sg pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".sg".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .sg una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .sg pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .sg podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .sg


.sg

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .sg de Singapur haurà de completar el formulari de registre on-line. El contacte administratiu han de ser del país. Ens ha de facilitar còpia de llicència comercial (empreses) o DNI/passaport (persones físiques). Si no disposa de contacte administratiu al país pot utilitzar el nostre servei de contacte local, vàlid només per empreses.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.sg

Com renovar

Per renovar dominis territorials .sg de Singapur el domini ha d’estar en període de renovació i es pot renovar per 1 any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.


.sg

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .sg és necessari:

- Auth code

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini es renova per un any més a partir de la data de transferència


.sg

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .sg


.sg

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .sg a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.