.sd

Dominis .sd

SD és el domini territorial geogràfic de Sudan. De forma senzilla un domini SD serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini SD escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.sd

-

.sd

Requeriments de dominis .sd

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .sd de Sudan.


.sd

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .sd pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".sd".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .sd una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .sd pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .sd podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .sd


.sd

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .sd de Sudan haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es pot registrar d'un a cinc anys.


.sd

Com renovar

Per renovar dominis territorials .sd de Sudan el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un a quatre anys.

Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins el dia abans de la data d’expiració.


.sd

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .sd és necessari:

- auth code

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració.


.sd

Canvi de titular

El canvi de titular de dominis .sd pot fer-lo directament des de la seva extranet de dominis. Sol.liciti'l des de l'apartat "Canvi de Titular" i introdueixi les dades del nou titular. Una vegada pagada la sol.licitud s'enviaran dos correus automàtics uneixo a l'actual propietari i altre al nou, l'acceptació d'aquests dos correus realitzarà el canvi automàtic del Titular.


.sd

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .sd a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.