.qpon

Dominis .qpon

El registre de dominis .qpon no té requisits en fase lliure.

Aquest nou domini proporcionarà als usuaris d'Internet noves oportunitats i expressions que no existeixen actualment en línia.


.qpon

Requeriments de dominis .qpon

06 de Març de 2014.

A la fase Lliure dels dominis .qpon, qualsevol persona física o jurídica podrà registrar dominis en aquesta extensió. Aquesta fase es regeix per la norma del que primer arriba, primer registra.


.qpon

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .qpon pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".qpon".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .qpon una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .qpon pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .qpon podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .qpon


.qpon

Característiques

Per registrar dominis genèrics .qpon has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .qpon es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.qpon

Com renovar

Per renovar dominis .qpon aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .qpon també admeten renovació anticipada.

.qpon

Com transferir

Per a transferir dominis .qpon és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .qpon aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.qpon

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .qpon si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .qpon té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.qpon

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .qpon a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).