.ong

Dominis .ong

ONG és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini ONG escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.ong

Aquest nou domini proporcionarà als usuaris d'Internet noves oportunitats i expressions que no existeixen actualment en línia.


.ong

Requeriments de dominis .ong

06 de Maig de 2015.

Amb el registre d'un .ong es registraran dins del mateix preu .ong i .ngo (castellà i anglès). Els sol·licitants d'un .ong/.ngo haurà de certificar ser una ong, i estar d'acord en els següents 7 punts:


1.Centrat a actuar en l'interès públic.

Ja sigui en suport de l'educació o la salut, el medi ambient o els drets humans, membres de la comunitat d'ONG pel bé de la humanitat i / o la preservació del planeta i no promouen la discriminació o la intolerància.

2.Entitats no lucratives.

Els membres de la comunitat ONG no reconeixen generar beneficis o guardar-se els mateixos.

3.Influència dels governs.

Reconeixent que moltes ONGs tenen importants interaccions amb el govern, no menys important per raons de finançament (que poden incloure la recepció d'alguns fons del govern en suport dels seus programes), membres de la comunitat d'ONG decideixen les seves pròpies polítiques, dirigeixen les seves pròpies activitats i són independents de directa del govern o el control polític.

4.Actors independents.

Els membres de la comunitat de les ONG no han de ser partits polítics ni han de ser part de qualsevol govern. La participació en el treball d'una ONG o d'ONG és voluntària.

5.Organitzacions actives.

Els membres de la comunitat de les ONG estan treballant activament en les seves missions de manera regular.

6.Estructurat.

Els membres de la comunitat de les ONG, ja siguin grans o petits, operen de manera estructurada (per exemple, segons els estatuts, codis de conducta, normes d'organització, o d'altres estructures de govern.

7.Legal.

Els membres de la comunitat d'ONG actuen amb integritat dins dels límits de la llei.

.ong

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .ong pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".ong".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .ong una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .ong pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .ong podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .ong


.ong

Característiques

Per registrar dominis genèrics .ong has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .ong es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.ong

Com renovar

Per renovar dominis .ong aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .ong també admeten renovació anticipada.

.ong

Com transferir

Per a transferir dominis .ong és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .ong aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.ong

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .ong si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .ong té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.ong

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .ong a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).