.ngo

Dominis .ngo

NGO és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini NGO escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.ngo

Aquest nou domini proporcionarà als usuaris d'Internet noves oportunitats i expressions que no existeixen actualment en línia.


.ngo

Requeriments de dominis .ngo

Els sol·licitants d'un .ong/.ngo haurà de certificar ser una ong, i estar d'acord en els següents 7 punts:


1.Centrat a actuar en l'interès públic.

Ja sigui en suport de l'educació o la salut, el medi ambient o els drets humans, membres de la comunitat d'ONG pel bé de la humanitat i / o la preservació del planeta i no promouen la discriminació o la intolerància.


2.Entitats no lucratives.

Els membres de la comunitat ONG no reconeixen generar beneficis o guardar-se els mateixos.


3.Influència dels governs.

Reconeixent que moltes ONGs tenen importants interaccions amb el govern, no menys important per raons de finançament (que poden incloure la recepció d'alguns fons del govern en suport dels seus programes), membres de la comunitat d'ONG decideixen les seves pròpies polítiques, dirigeixen les seves pròpies activitats i són independents de directa del govern o el control polític.


4.Actors independents.

Els membres de la comunitat de les ONG no han de ser partits polítics ni han de ser part de qualsevol govern. La participació en el treball d'una ONG o d'ONG és voluntària.


5.Organitzacions actives.

Els membres de la comunitat de les ONG estan treballant activament en les seves missions de manera regular.


6.Estructurat.

Els membres de la comunitat de les ONG, ja siguin grans o petits, operen de manera estructurada (per exemple, segons els estatuts, codis de conducta, normes d'organització, o d'altres estructures de govern.


7.Legal.

Els membres de la comunitat d'ONG actuen amb integritat dins dels límits de la llei.


.ngo

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .ngo pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".ngo".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .ngo una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .ngo pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .ngo podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .ngo


.ngo

Característiques

Per registrar dominis genèrics .ngo has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .ngo es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.ngo

Com renovar

Per renovar dominis .ngo aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .ngo també admeten renovació anticipada.

.ngo

Com transferir

Per a transferir dominis .ngo és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .ngo aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.ngo

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .ngo si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .ngo té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.ngo

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .ngo a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).