.net

Dominis .net

NET és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini NET escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.net

El domini .NET va ser creat originalment per a organitzacions proveïdores de serveis d'Internet. Però, sense restriccions de registre, el seu valor va ser ràpidament reconegut i l'extensió .NET és ara molt popular en tot tipus de negocis online, empreses noves de tecnologia, dissenyadors web...

Va ser una de les tres extensions de domini introduïdes al 1985, juntament amb el .COM i .ORG. La seva edat i el seu provat recorregut la converteixen en una extensió molt adequada, confiable i reconeguda. Els usuaris confien en les webs .NET. Moltes empreses es decanten per registrar els seus noms en .NET si el .COM ja el tenen registrat.


.net

Requeriments de dominis .net

- El registre de dominis .net és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa.


.net

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .net pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".net".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .net una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .net pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .net podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .net


.net

Característiques

Per registrar dominis genèrics .net has de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 1

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

Els dominis .net es poden contractat entre 1 i 10 anys.


.net

Com renovar

Per renovar dominis .net aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.

Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.

Els dominis .net també admeten renovació anticipada.


.net

Com transferir

Per a transferir dominis .net és necessari:

- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.

- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.

- Que tinguin més de 60 dies de registre.

Al transferir dominis .net aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.net

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .net si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .net té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .


.net

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .net a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).