.mobi

Dominis .mobi

MOBI és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini MOBI escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.mobi

.MOBI es la extensión de dominio para páginas de "móviles". .MOBI es una marca de confianza que transmite a tus clientes que tu página funciona en dispositivos móviles y que tu contenido es acertado para un contexto móvil. Lo gestiona dotMobi y puede registrarlo cualquier persona por un período mínimo de un año.


.mobi

Requeriments de dominis .mobi

- El registre de dominis .mobi és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa.

.mobi

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .mobi pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".mobi".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .mobi una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .mobi pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .mobi podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .mobi


.mobi

Característiques

Per registrar dominis genèrics .mobi has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .mobi es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.mobi

Com renovar

Per renovar dominis .mobi aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .mobi també admeten renovació anticipada.

.mobi

Com transferir

Per a transferir dominis .mobi és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .mobi aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.mobi

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .mobi si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .mobi té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.mobi

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .mobi a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).