.me

Dominis .me

ME és el domini territorial geogràfic de Montenegro. De forma senzilla un domini ME serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini ME escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.me

-

.me

Requeriments de dominis .me

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .me de Montenegro.

.me

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .me pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".me".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .me una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .me pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .me podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .me


.me

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).me de Montenegro és necessari que completi el formulari de registre on-line. No té cap requisit especial.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es pot registrar entre un i deu anys.

.me

Com renovar

Per renovar dominis territorials .me de Montenegro el domini ha d’estar en període de renovació i es poden renovar entre un i nou anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins a la data de l’expiració.
Restore disponible.

.me

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .me és necessari:
- L'auth code que li ha de facilitar l'actual registrador.
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració.

.me

Canvi de titular

El canvi de titular de dominis .me pot fer-lo directament des de la seva extranet de dominis. Sol.liciti'l des de l'apartat "Canvi de Titular" i introdueixi les dades del nou titular. Una vegada pagada la sol.licitud s'enviaran dos correus automàtics uneixo a l'actual propietari i altre al nou, l'acceptació d'aquests dos correus realitzarà el canvi automàtic del Titular.

.me

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .me a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.