€39,00 €150,00

Aquesta promoció finalitza el 30 d’abril de 2021
* Preus sense IVA
.ma

Dominis .ma

MA és el domini territorial geogràfic de Marroc. De forma senzilla un domini MA serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini MA escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.ma

Marroc és un país del nord d'Àfrica amb una població de més de 33 mil·lions de persones. Limita amb Argèlia i el Sàhara Occidental i té costes tant a l'Oceà Atlàntic com al Mar Mediterrani.

És la porta d'entrada a Àfrica des d'Europa, per tant tenir un domini .ma proporciona el punt de partida pels teus negocios al continent Africà.

-


.ma

Requeriments de dominis .ma

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .ma de Marroc.


.ma

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .ma pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".ma".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .ma una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .ma pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .ma podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .ma


.ma

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .ma de Marroc haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.ma

Com renovar

Per renovar dominis territorials .ma de Marroc el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.


.ma

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .ma és necessari:

- Es necessita auth code

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració.


.ma

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .ma


.ma

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .ma a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.


Regne del Marroc

Capital: Rabat

Idioma: Àrab i llengües berbers (oficials), àrab marroquí, tarifit, tashelhit, tamazight, francès, espanyol

Població: 35.330.305​ hab.


Domini en internet: .ma .co.ma


Extensions relacionades

.co.ma  .cm  .so  .ly  .co.za  .africa