.kr

Dominis .kr

KR és el domini territorial geogràfic de Corea del sud. De forma senzilla un domini KR serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini KR escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.kr

-


.kr

Requeriments de dominis .kr

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .kr de Corea del sud.

- Configuració prèvia en els servidors de DNS.

- El titular i el contacte administratiu han de ser del país.


.kr

Serveis addicionals

- Disposem de servei de contacte local només per empreses.

Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .kr pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital. Servei de contacte local només per empreses...............75 eu/any

- Amb la compra del teu domini .kr pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".kr".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .kr una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .kr pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .kr podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .kr


.kr

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .kr de Corea del sud és necessari que el domini es configuri prèviament els servidors de DNS. També haurà de completar el formulari de registre on-line. El titular i el contacte administratiu han de ser del país. Disposem de servei de contacte local només per empreses.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.kr

Com renovar

Per renovar dominis territorials .kr de Corea del sud el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.


.kr

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .kr és necessari:

- Auth code

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració.


.kr

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .kr


.kr

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .kr a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.