.ga

Dominis .ga

GA és el domini territorial geogràfic de Gabon. De forma senzilla un domini GA serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini GA escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.ga

-

.ga

Requeriments de dominis .ga

- El domini .ga és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que el volgui registrar un domini .ga de Gabon.
- Hi ha premium names a un cost més elevat.

.ga

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .ga pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".ga".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .ga una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .ga pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .ga podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .ga


.ga

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .ga de Gabon hauràs de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per un any.

.ga

Com renovar

Per renovar dominis territorials .ga de Gabon el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies contacta amb nosaltres si encara estàs interessat en renovar el domini.

.ga

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .ga és necessari:
- Auth code
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. El procés sol trigar entre 5 i 10 dies. Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini es renova per un any més a partir de la data de transferència

.ga

Canvi de titular

Contacta amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .ga

.ga

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .ga a través del panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” de la nostra web.
Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.