.fr

Dominis .fr

FR és el domini territorial geogràfic de França. De forma senzilla un domini FR serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini FR escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.fr

França (.fr) és un estat sobirà de la Unió Europea, molt desenvolupat econòmicament i socialment. És la 5a economia mundial en terme de PIB, membre del G8, de la Zona Euro i alberga a moltes de les principals multinacionals del món, a més de ser la primera destinació turística mundial, amb 80 milions de visitants estrangers a l'any. La seva capital és París, amb 2.193.030 habitants aproximadament.

Amb una població de 65.000.000 habitants, té uns 43.000.000 usuaris d'Internet. El nombre d'internautes ha crescut un 400% des de l'any 2000. El domini francès .fr li permet accedir a un mercat 65.000.000 usuaris a França i 130.000.000 que parlen francès en el món. És un país molt avançat en les noves tecnologies ja que un 70% de la població total disposa d'accés a Internet. És un dels millors mercats del món per expandir-se a nivell internacional i disposa dels dominis .fr per poder fer-ho a través d'Internet. 21 de juliol de 2019 hi havia 3.401.136 de dominis .fr registrats.


.fr

Requeriments de dominis .fr

- El registre del domini .fr és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa de la UE.

- Configuració previa en els servidors de DNS. El servidor de DNS primari ha d'estar en un rang de IP's diferent que el del servidor de DNS secundari.


.fr

Serveis addicionals

Si no disposes de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .fr pots utilitzar els servidors de DNS d'Entorno Digital.

- Amb la compra del teu domini .fr pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".fr".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .fr una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .fr pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .fr podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .fr


.fr

Característiques

Des del 6 de Desembre de 2011 el registre és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que resideixi en la Unió Europea.

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .fr de França es necessari que:

- El domini es configuri previament els servidors de DNS. El servidor de DNS primari ha d'estar en un rang de IP's diferent que el del servidor de DNS secundari.

- El contacte titular ha de ser una organització, empresa o persona física de la Unió europea.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Máxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.fr

Com renovar

Per renovar dominis territorials .fr de França el domini ha d'estar en periode de renovació i només es poden renovar per un any.

El periode de renovació s'inicia 30 dies abans de la data d'expiració.

Restore disponible.


.fr

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .fr és necessari:

- Auth code. Aquest codi l'ha de facilitar l'actual registrador.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

En la transferència dels dominis .fr el domini es renova per un any més a partir de la data de transferència. El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.fr

Canvi de titular

Contacta amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .fr


.fr

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .fr a través del panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.


França

Capital: Paris

Idioma: Francès

Població: 67.795.000 hab.


Domini a internet: .fr