.dk

Dominis .dk

DK és el domini territorial geogràfic de Dinamarca. De forma senzilla un domini DK serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini DK escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.dk

-


.dk

Requeriments de dominis .dk

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .dk de Dinamarca.

- Els servidors de DNS s'han de registrar en el registre de .dk.


.dk

Serveis addicionals

Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per a registrar un domini .dk pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital.

- Amb la compra del teu domini .dk pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".dk".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .dk una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .dk pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .dk podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .dk


.dk

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .dk de Dinamarca només haurà de completar el formulari de registre on-line. El domini és liure per a qualsevol organització o persona física.

**En registrar un domini .dk el domini quedarà inactiu fins que el titular confirmi l'email que li serà envidat des del compte info@dk-hostmaster.dk. En cas de no acceptar-ho el domini serà desbloquejat i alliberat.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.dk

Com renovar

Per renovar dominis territorials .dk de Dinamarca el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 60 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins 30 dies abans de l’expiració.


.dk

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .dk és necessari:

- El PIN del domini que es pot recuperar a:

https://www.dk-hostmaster.dk/i...

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini no es renova a la transferència


.dk

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .dk


.dk

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .dk a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.