€14,99 €39,00

Aquesta promoció finalitza el 1 de setembre de 2024
* Preus sense IVA
.date

Dominis .date

DATE és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini DATE escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.date

El registre de dominis .date no té requisits en fase Lliure.


.date

Requeriments de dominis .date

01 de Juliol de 2015

A la fase Lliure dels dominis .date, qualsevol persona física o jurídica podrà registrar. Aquesta fase es regeix per la norma del que primer arriba, primer registra.


.date

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .date pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".date".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .date una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .date pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .date podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .date


.date

Característiques

Per registrar dominis genèrics .date has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .date es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.date

Com renovar

Per renovar dominis .date aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .date també admeten renovació anticipada.

.date

Com transferir

Per a transferir dominis .date és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .date aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.date

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .date si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .date té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.date

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .date a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).