.com.ve

Dominis .com.ve

COM.VE és el domini territorial geogràfic de Veneçuela. De forma senzilla un domini COM.VE serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.VE escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.ve

El seu nom oficial és: República Bolivariana de Veneçuela

És un país situat en la part septentrional d'Amèrica del Sud, constituït d'una banda continental i per un gran nombre d'illes petites i illots en el mar Carib, la capital del qual i major aglomeració urbana és la ciutat de Caracas.

El país té una biodiversitat molt alta i ocupa el setè lloc en la llista mundial de nacions amb major quantitat d'espècies. Existeixen hàbitats que van des de les muntanyes dels Andes en occident fins a la selva tropical de la conca de l'Amazones en el sud, a través de les extenses planícies dels Plans, la costa del Carib i el delta del riu Orinoco en l'orient.

.veu és el domini de nivell superior geogràfic (ccTLD) per a Veneçuela, creat el 7 de març de 1991 i actualitzat el 15 de juliol de 2015.

El Centre d'Informació de Xarxa de Veneçuela (NIC.VE) és el responsable de l'administració de l'espai de noms de domini assignat per a la República Bolivariana de Veneçuela (VEU), on es manté un sistema electrònic de registre de noms de domini i s'opera una xarxa de servidors, que proveeixen a la comunitat d'usuaris d'Internet d'una plataforma sòlida i de confiança per a mantenir la seva presència en la xarxa global d'Internet.


.com.ve

Requeriments de dominis .com.ve

- Domini lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .com.ve de Veneçuela.


.com.ve

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .com.ve pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.ve".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.ve una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.ve pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.ve podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.ve


.com.ve

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.ve de Veneçuela haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.ve

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.ve de Veneçuela el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.


.com.ve

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.ve és necessari:

- L'actual gestor ha de iniciar la transferéncia al registre i nosaltres la validarem.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.

El domini no es renova en la transferència.


.com.ve

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.ve


.com.ve

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.ve a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.


Venezuela

Capital: Caracas

Idioma: Espanyol

Població: 32.219.521 hab.


Domini a internet: .com.ve .co.ve