.com.qa

Dominis .com.qa

COM.QA és el domini territorial geogràfic de Qatar. De forma senzilla un domini COM.QA serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.QA escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.qa

-


.com.qa

Requeriments de dominis .com.qa

- Domini lliure per a qualsevol persona, organització o empresa Qatar que desitgi registrar un domini .com.qa.

- El titular ha de ser de Qatar.


.com.qa

Serveis addicionals

- Disposem de servei de contacte local.

Servei de contacte local................200 eu/any

- Amb la compra del teu domini .com.qa pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.qa".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.qa una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.qa pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.qa podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.qa


.com.qa

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.qa de Qatar haurà de completar el formulari de registre on-line. El titular ha de ser de Qatar.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.com.qa

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.qa de Qatar el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.


.com.qa

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.qa posi's en contacte amb nosaltres.


.com.qa

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.qa


.com.qa

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.qa a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.