.com.ni

Dominis .com.ni

COM.NI és el domini territorial geogràfic de Nicaragua. De forma senzilla un domini COM.NI serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.NI escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.ni

-

.com.ni

Requeriments de dominis .com.ni

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .com.ni de Nicaragua.
- El registre pot tardar més de 6 setmanes en donar d'alta un domini.

.com.ni

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .com.ni pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.ni".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.ni una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.ni pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.ni podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.ni


.com.ni

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.ni de Nicaragua és necessari completar el formulari de registre on-line. El registre pot durar fins a 6 setmanes.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per un any.

.com.ni

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.ni de Nicaragua el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.

.com.ni

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.ni és necessari:
- El contacte aminitratiu ens ha de facilitar el seu usuari i clau que té al registre de Nicaragua per poder fer el canvi.
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 1 i 2 mesos.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini no es renova per un any més en el procés de transferència

.com.ni

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.ni

.com.ni

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.ni a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i tenen cost.