.com.mx

Dominis .com.mx

COM.MX és el domini territorial geogràfic de Mexic. De forma senzilla un domini COM.MX serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.MX escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.mx

-

.com.mx

Requeriments de dominis .com.mx

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .com.mx de Mèxic.

.com.mx

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .com.mx pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.mx".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.mx una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.mx pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.mx podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.mx


.com.mx

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).com.mx de Mèxic haurà de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es pot registrar per un any a 5 anys.

.com.mx

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.mx de Mèxic el domini es pot fer en qualsevol moment per un any fins a 4 anys.
El període de renovació normal s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins a la data d’expiració.

.com.mx

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .com.mx de Mèxic necessari:
- Tenir l'auth code, que li ha de facilitar l'actual registrador.
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini es renova per un any més a partir de la data de expiració.

.com.mx

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .com.mx

.com.mx

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.mx a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.