.com.cy

Dominis .com.cy

COM.CY és el domini territorial geogràfic de Xipre. De forma senzilla un domini COM.CY serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini COM.CY escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.com.cy


.com.cy

Requeriments de dominis .com.cy

- El registre del domini com.cy es lliure per a qualsevol persona, organització o empresa de Xipre.

- El titular del domini ha de residir a Xipre.

- Configuració prèvia en els servidors de DNS.

- El registre es fa per un any natural.

- Nombre limitat de registre de dominis per titular: 10 dominis per organitzacions i 1 per particulars.


.com.cy

Serveis addicionals

Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .com.cy pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital. Dipossem de servei de contacte local........................350 eu/any

- Amb la compra del teu domini .com.cy pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".com.cy".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .com.cy una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .com.cy pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .com.cy podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .com.cy


.com.cy

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .com.cy de Xipre fa falta que el titular sigui del país. S'ha d'enviar fotocòpia del DNI (persones físiques) o targeta d'identificació fiscal (organitzacions). Es necessària la configuración prèvia del domini en els servidors de DNS.

Només es poden registrar 10 dominis a nom d'una mateixa empresa i 1 domini a nom d'un particular

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any natural.


.com.cy

Com renovar

Per renovar dominis territorials .com.cy de Xipre el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

El període de renovació s’inicia 31 dies abans de la data d’expiració.

Tots els dominis .cy expiren el 31 de desembre, al finalitzar l'any natural.

Restore no disponible.


.com.cy

Com transferir

Pot transferir un domini territorial .com.cy a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT del nostre web.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada. No fa falta auth code per la transferència y el domini no es renova.


.com.cy

Canvi de titular

El registre no permet realitzar canvis de titular de dominis .com.cy


.com.cy

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .com.cy a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT del nostre web.

Les modificacions no es realitzen en temps real i tenen cost.


Xipre

Capital: Nicòsia

Idioma: Griec i Turc

Població: 956.800 hab.


Domini a internet: .com.cy