.co.id

Dominis .co.id

CO.ID és el domini territorial geogràfic de Indonèsia. De forma senzilla un domini CO.ID serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini CO.ID escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.co.id

-


.co.id

Requeriments de dominis .co.id

- El registre del domini .co.id és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa d'Indonèsia

- El contacte titular ha de tenir una adreça física a Indonèsia.

- Disposem de servei de contacte local.


.co.id

Serveis addicionals

Si no disposes de contacte al país, Entorno Digital te'l pot proporcionar: Servei de contacte........250 eu/any

- Amb la compra del teu domini .co.id pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".co.id".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .co.id una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .co.id pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .co.id podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .co.id


.co.id

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD) .co.id de Indonesia és necessari que el titular sigui del país. Oferim el servei de contacte local.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

El domini es registra per un any.


.co.id

Com renovar

Per renovar dominis territorials .co.id de Indonesia el domini ha d'estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s'inicia 60 dies abans de la data d'expiració i el domini es pot renovar fins 30 dies abans de l'expiració.


.co.id

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .co.id és necessari:

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d'expiració per evitar que aquesta sigui denegada.


.co.id

Canvi de titular

Contacta amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .co.id


.co.id

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .co.id a través del panell de control, al que pots accedir des de l'apartat "USUARI REGISTRAT" de la nostra web.

Les modificacions tenen cost.