.cc

Dominis .cc

CC és el domini territorial geogràfic de Illes Coco. De forma senzilla un domini CC serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini CC escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.cc

-

.cc

Requeriments de dominis .cc

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .cc d'Illes Coco.

.cc

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .cc pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".cc".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .cc una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .cc pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .cc podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .cc


.cc

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).cc d'Illes Coco és necessari completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Suporta IDN.
El domini es registra per un any fins a deu anys.

.cc

Com renovar

Per renovar dominis territorials .cc d’Illes Coco el domini ha d’estar en període de renovació i es poden renovar per un any fins a nou anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar fins 1 die abans de l’expiració.
Restore disponible.

.cc

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .cc és necessari:
- El authcode del domini
- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.
- Que el domini estigui desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.
El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.
El domini es renova per un any més a partir de la data d'expiració

.cc

Canvi de titular

El canvi de titular de dominis .cc pot fer-lo directament des de la seva extranet de dominis. Sol.liciti'l des de l'apartat "Canvi de Titular" i introdueixi les dades del nou titular. Una vegada pagada la sol.licitud s'enviaran dos correus automàtics uneixo a l'actual propietari i altre al nou, l'acceptació d'aquests dos correus realitzarà el canvi automàtic del Titular.

.cc

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .cc a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.