.biz

Dominis .biz

BIZ és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini BIZ escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.biz

La extensión de dominio genérico .BIZ es la forma fonética de deletrear negocio en inglés. No importa si eres nuevo en el comercio electrónico o una marca internacional de renombre, esta extensión de dominio sirve para todo. Conéctate ahora y muestra al mundo que de verdad te importan los negocios. Tu sitio web destacará por ser innovador y global y adoptar las nuevas tecnologías. ¡Registra tu nombre de dominio .BIZ ahora!


.biz

Requeriments de dominis .biz

- El registre de dominis .biz és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa.

.biz

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .biz pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".biz".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .biz una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .biz pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .biz podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .biz


.biz

Característiques

Per registrar dominis genèrics .biz has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .biz es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.biz

Com renovar

Per renovar dominis .biz aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .biz també admeten renovació anticipada.

.biz

Com transferir

Per a transferir dominis .biz és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .biz aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.biz

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .biz si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .biz té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.biz

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .biz a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).