.at

Dominis .at

AT és el domini territorial geogràfic de Àustria. De forma senzilla un domini AT serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini AT escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.at

Nom oficial: República d'Àustria (.at), país situat al cor d'Europa, organitzat com una república federal parlamentària, membre de la Unió Europea des de 1995. País sense frontera marítima, Àustria comparteix fronteres amb Alemanya, República Txeca, Eslovàquia, Hongria, Eslovènia, Itàlia, Suïssa i Liechtenstein. Amb una població estimada de 8.214.000 habitants i una superfície de 83.858 km2. La seva capital és Viena.

Segons CIA World Factbook al 2009 eren 4.277.000 els usuaris d'internet, ajudat per l'aparició del domini .at el 1988 el qual ha sofert una important alça ja que va arribar als 909.287 dominis registrats a finals del 2009 corresponent un 96,10% a dominis .at, 03,15% als dominis co.at i el 0,75% restant a l'.or.at


.at

Requeriments de dominis .at

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que desitgi registrar un domini .at d'Àustria.

- Configuració prèvia en els servidors de DNS.


.at

Serveis addicionals

Si no disposa de servidors de DNS amb les característiques que es necessiten per registrar un domini .at pot utilitzar els servidors de DNS d’Entorno Digital.

- Amb la compra del teu domini .at pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".at".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .at una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .at pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .at podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .at


.at

Característiques

Per a registrar dominis territorials de Austria (ccTLD).at és necessari que el domini es configuri prèviament els servidors de DNS. També haurà de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 3

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

- Accepta caràcters IDN

El domini es registra per un any.


.at

Com renovar

Per a renovar dominis territorials .at d'Àustria el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.

Aquest període s'inicia 60 dies abans de la data d'expiració i el domini es pot renovar només durant els 30 primers dies del període de renovació.

Restore disponible.


.at

Com transferir

Per a transferir un domini territorial .at és necessari:

- Que el contacte titular accepti la transferència, a través d'un link que li arribarà al seu compte de correu electrònic.

- Incloure els camps “nom i cognoms” en tots els contactes al realitzar la sol•licitud de transferència per Entorno.

- Que el domini tingui més de 30 dies de registre.

- Que el domini estigui desbloquejat. Si no és així el client ha de demanar el desbloqueig a l'actual registrador.

La transferència dels dominis .at no té cost i es manté la data d'expiració actual. El procés sol trigar entre 5 i 10 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per evitar que aquesta sigui denegada.


.at

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per a fer un canvi de titular d'un domini .at


.at

Modificació de contactes i DNS

Pot modificar els contactes i servidors de DNS dels seus dominis .at a través del seu panell de control, al que pot accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.


Austria

Capital: Viena

Idioma: Alemán, Húngaro, Austro-Bávaro

Població: 8.823.054 hab.


Domini en internet: .at