.asia

Dominis .asia

ASIA és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini ASIA escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.asia

.ASIA es la extensión de dominio para Asia y el Pacífico. Está gestionada por el registro DotAsia y puede ser registrada por empresas, particulares y organizaciones de todo el mundo con conexión con la región. El registro .ASIA solicita a los interesados que indiquen un contacto en la región Asia Pacífico con la Declaración de la Carta de Elegibilidad (siglas en inglés, CED). Si no puedes cumplir con este requisito, podemos ayudarte. Grandes marcas y empresas locales de la región de APAC ya han adoptado esta extensión de dominio, junto con las comunidades asiáticas de todo el mundo. Esta extensión de dominio se encuentra disponible por un periodo mínimo de un año.


.asia

Requeriments de dominis .asia

- El registre de dominis .asia és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa.

.asia

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .asia pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".asia".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .asia una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .asia pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .asia podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .asia


.asia

Característiques

Per registrar dominis genèrics .asia has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .asia es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.asia

Com renovar

Per renovar dominis .asia aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .asia també admeten renovació anticipada.

.asia

Com transferir

Per a transferir dominis .asia és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .asia aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.asia

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .asia si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .asia té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.asia

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .asia a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).