.africa.com

Dominis .africa.com

AFRICA.COM és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini AFRICA.COM escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.africa.com

El registre de dominis .africa.com no té requisits en fase lliure.

Aquest nou domini proporcionarà als usuaris d'Internet noves oportunitats i expressions que no existeixen actualment en línia.


.africa.com

Requeriments de dominis .africa.com

A la fase Lliure dels dominis .africa.com, qualsevol persona física o jurídica podrà registrar dominis en aquesta extensió. Aquesta fase es regeix per la norma del que primer arriba, primer registra.


.africa.com

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .africa.com pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".africa.com".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .africa.com una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .africa.com pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .africa.com podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .africa.com


.africa.com

Característiques

Per registrar dominis genèrics .africa.com has de completar el formulari de registre on-line.

Caràcters permesos:

- Mínim: 1

- Màxim: 63

- Lletres i nombres

- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.

Els dominis .africa.com es poden contractat per 1 any.


.africa.com

Com renovar

Per renovar dominis .africa.com aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar per 1 any.

Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració.


.africa.com

Com transferir

Per a transferir dominis .africa.com és necessari:

- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.

- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.

- Que tinguin més de 60 dies de registre.

Al transferir dominis .africa.com aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada màxima de 5 dies.

Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.


.africa.com

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .africa.com si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .africa.com té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .


.africa.com

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .africa.com a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.

Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).


Àfrica

Ciutat més gran: Lagos

Idioma: 2.000 llengües i dialectes

Població: 1.216 milers de milions (2016)


Domini a internet: .africa


Extensions relacionades

.africa