.شبكة

Dominis .شبكة

شبكة és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini شبكة escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.شبكة

Només es poden registrar dominis en àrab (IDN)

El domini .شبكة significa .web en l'idioma àrab. L'extensió de domini es denomina "shabaka", un terme que és reconegut a l'instant per tota la gent que parla àrab com el terme genèric que significa Internet, atès que no hi ha una traducció directa.

El domini .شبكة és de registre lliure, qualsevol persona o empresa ho pot registrar.


.شبكة

Requeriments de dominis .شبكة

La fase lliure comença el 4 de febrer del 2014

Només es poden registrar dominis en àrab (IDN)


.شبكة

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .شبكة pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".شبكة".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .شبكة una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .شبكة pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .شبكة podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .شبكة


.شبكة

Característiques

Per registrar dominis genèrics .شبكة has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .شبكة es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.شبكة

Com renovar

Per renovar dominis .شبكة aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .شبكة també admeten renovació anticipada.

.شبكة

Com transferir

Per a transferir dominis .شبكة és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .شبكة aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.شبكة

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .شبكة si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .شبكة té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.شبكة

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .شبكة a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).