Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

ViaMailing - E-mail marketing


Viamailing

Viamailing es una eina d'e-mail màrqueting que li permetrà crear, enviar i fer el seguiment dels mailings que envii a les seves llistes de contactes, subscriptors, clients, ...

Es la eina perfecta per ajudar al seu DEPARTAMENT DE MÀRQUETING o XARXA COMERCIAL a aconseguir els seus objectius de venda, a través dels avantatges que li proporciona el e-mail màrqueting.

Millori la seva estratègia de màrqueting online en 4 passos molt senzills i a un cost mínim.

Prova-ho gratis Viamailing

Característiques

Alta de contactes

Pot donar d'alta els seus contactes un a un o de forma massiva a través de diversos formats d'arxiu o d'un text pla. Amb aquesta opció podrà enganxar qualsevol text i automàticament Viamaling obtindrà els correus electrònics del text, incorporant a una nova llista o a una existent. Recordeu que només pot enviar correus electrònics a contactes que conegui o que li hagin donat autorització explicita.


Generi el seu e-mailing

Utilitzeu les nostres plantilles pre-dissenyades, Generi la seves pròpies o demaneu-nos el disseny de plantilles exclusives. Introduïu el contingut dels seus mailings amb un editor de text molt intuïtiu i versàtil. Podrà crear el seu e-mailing de forma personalitzada, importar les imatges, introduir enllaços cap a la web relacionada amb la notícia o campanya, incloure etiquetes de personalització per aconseguir que cada mail sigui únic, per exemple introduint el nom de la persona a la qual va dirigit ...


Programeu l'enviament del mailing

Envieu el e-mailing un cop redactat o programi-ho per a una data i hora determinada.


Veure resultats de l'e-mailing

El més important a el màrqueting online és poder mesurar els resultats de cada campanya, per anar millorant les seves estratègies de màrqueting.Tindrà accés en temps real al comportament dels seus subscriptors, podrà comprovar a quins clients ha arribat el seu e-mail, quants d'ells l'han llegit i si han fet clic a els enllaços que hagi pogut introduir a el mailing.


Li oferim l'eina imprescindible per a que el seu departament de màrqueting o els seus assessors comercials fagin servir un dels canals més potents que existeixen a dia d'avui al màrqueting online.Contacti amb els seus clients i avaluï els resultats a cada campanya.
Chat