Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Seguretat avançada


Seguretat avançada

Seguretat a la seva extranet

Entorno Digital sap la importància que per tu la seguretat dels teus dominis i serveis de hosting. Per aquest motiu posem a la teva disposició un sistema que et permet augmentar la seguretat del teu panell, segons les teves necessitats. Des de l’apartat seguretat podràs dissenyar la teva pròpia política de seguretat.
Bloqueig de accés al compte

Bloqueig de accés al compte

Una de les formes utilitzades habitualment per entrar en un sistema és llançar peticions massives d'accés, enviant usuaris i claus aleatòries fins que es troba la correcta. Si es posa més de cinc vegades seguides una clau d'accés errònia, per la vostra seguretat, el compte queda bloquejat. Per desbloquejar-lo haureu de posar-vos en contacte amb Entorno Digital, acreditant-vos degudament per tal de poder activar de nou l'accés al compte d'usuari.
Aquest servei està inclòs per defecte en el vostre usuari.
Seguretat per IP de connexió

Seguretat per IP de connexió

Aquesta mesura és molt pràctica i segura si es disposa de IP fixe de connexió. Podreu habilitar fins a tres IP's. Només es podrà accedir al vostre compte d'usuari a través dels ordinadors que disposen d'aquestes IP's de connexió.
Aquest servei el podeu habilitar de forma gratuïta des de l'apartat de seguretat.
Targeta de coordenades, màxima seguretat pels teus dominis

Targeta de coordenades, màxima seguretat pels teus dominis

Al contractar aquest servei t'enviem una targeta de coordenades individual per correu postal, que s’ha d’activar des del compte d’usuari. Des del panell de control es podrà decidir per quines funcions s'ha de utilitzar la targeta de coordenades: modificar dades o servidor de DNS dels dominis, modificar configuracions de DNS, aconseguir l'auth info d'un domini...

Whois privat, protegeix les teves dades personals

Whois privat, protegeix les teves dades personals

ICANN (màxima entitat internacional que gestiona l'assignació de noms de dominis) exigeix que les dades de registre d'un domini d'Internet estiguin en una base de dades pública, accessible a través del WHOIS, i que siguin reals, per què el titular estigui sempre localitzable a efectes administratius i legals. En cas contrari es pot perdre el domini.
No obstant això, moltes empreses utilitzen aquesta informació pública (el teu nom, email, telèfon, adreça...) per enviar publicitat no sol·licitada: spam, telemarketing, suplantació d'identitat...
El servei de Whois Privat de Entorno Digital et permet protegir les teves dades personals que apareixen al WHOIS i seguir complint la normativa d'ICANN. A més, seguiràs sent accessible, ja que si per qualsevol motiu algú ha de comunicar-te alguna notificació com a titular del domini, el compte de correu que apareixerà en el whois es redirigirà a l'email "real" del titular.
Has de tenir en compte que encara que disposis del servei de Whois privat segueixes sent el responsable legal del teu domini. La Protecció de Whois et garanteix la privadesa de dades davant de l'ús fraudulent per part de tercers, però no t'eximeix de complir la normativa legal vigent.
Aquest servei es pot utilitzar per les següents extensions de domini: .com, .net, .org, .info, .biz, .tv, .cc, .cat, .mobi, .tel, .mx i .cm.Chat