Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Pla Resellers


Resellers Hosting

Aventatges pels nostres resellers

Entorno API

Amb Entorno API podràs integrar la teva aplició WEB o de gestió, de forma gratuïta i automàtica amb la teva gestió de dominis. Dona d'alta, renova, transfereix o modifica fàcil i ràpidament la teva cartera de dominis. Si necessites ajuda, el nostre departament d'aplicacions et resoldrà tots els teus dubtes per què puguis integrar la teva aplicació amb els nostres serveis d'API.

Plugin WHMCS

Si fas servir WHMCS com a aplicació de gestió per la venda de dominis i hosting, Entorno et facilita de forma gratuïta el mòdul plugin per WHMCS, amb el que podràs automatitzar el registre i manteniment dels teus dominis a través de la teva aplicació.

Tarifes Resellers de dominis

Si ets un reseller de dominis i gestiones una cartera de dominis no dubtis en contactar amb nosaltres perquè et poguem millorar les teves tarifes i serveis de valor afegit.

El nostre objectiu principal és el de no competir amb els nostres Resellers de dominis o de hosting. Per això Entorno Digital t'ofereix la confidencialitat i seguretat que necessites. Pots consultar la nostra tarifa PVP aquí.

Contacta per més informació

Els camps amb asterisc (*) han d'omplir-se obligatoriamentChat