Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Registrar dominis .cat


Genèrics
Territorials
Nous dominis

Registra el teu domini .cat per només 5 euros*


50% de descompte en tots els nostres plans d'allotjament


Transfereix a Entorno el teu domini .cat per 16,99 eu/any* i es renovarà  per un any més


*Preus sense IVA.

Entorno Digital és registrador acreditat per la Fundació puntCAT per poder registrar dominis .cat. El domini .cat és un domini genèric esponsoritzat o sponsored TLD(sponsored Top Level Domain) que identifica la Comunitat cultural i lingüí­stica catalana a Internet.

Registrar un domini .cat pot ser de gran ajuda per qualsevol persona o organització (Nacional o internacional) que vulgui oferir productes i serveis, o donar a conèixer les seves activitats a la comunitat cultural i lingüí­stica catalana.

Registrar dominis .cat amb caràcters IDN

Entorno Digital oferim la possibilitat de registrar dominis .cat amb caràcters IDN del català. Amb les últimes versions dels navegadors més utilitzats els usuaris d'Internet podran accedir als teus dominis amb IDN. Al registrar un domini .cat amb caràcters IDN, també disposes del seu equivalent sense IDN, pel mateix preu.

Requeriments per a registrar dominis .cat

- El registre del domini és lliure per a qualsevol persona, organització o empresa que vulgui difondre continguts significatius en català: a través de correu electrònic o web. Si s'utilitza per web és requisit indispensable que en el web hi figuri el català, però també poden figurar-hi altres idiomes.

- El registre es pot fer per 1 fins a 10 anys.

Com registrar dominis .cat

Per registrar domini .cat hauràs de completar el formulari de registre on-line.

Com renovar dominis .cat

Pots renovar els teus dominis .cat d'1 fins a 9 anys. El període de renovació normal s'inicia 30 dies abans de la data d'expiració. Un cop transcurreguts els 30 dies pots recuperar el domini durant 20 dies sense cap cost addicional. Passats aquests 20 dies hauràs de fer un restore, que implica un sobrecost imposat per la Fundació PuntCAT.

Com transferir dominis .cat

Per a transferir un domini .cat és necessari tenir l'Auth code i que el domini tingui més de 30 dies de registre. El domini ha d'estar desbloquejat en l'actual registrador. Si no és així­ has de demanar el desbloqueig a l'actual registrador. Pots iniciar el procés de transferència del teu domini .cat des del teu usuari a l'extranet de www.entorno.cat. El procés pot trigar 5 dies com a màxim. Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d'antelació respecte a la data d'expiració per evitar que aquesta sigui denegada. El domini es renova per 1 any més en la transferència.

Canvi titular de dominis .cat

Pots iniciar un canvi de titular de dominis .cat a través del teu panell, al que pots accedir des de l'apartat "USUARI REGISTRAT" del nostre web.

Modificació de contactes de dominis .cat

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .cat a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l'apartat "USUARI REGISTRAT" del nostre web. Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost.
Chat