Seguretat

Autenticació i privacitat de la informació entre extrems

Seguridad

Certificats SSL

La seguretat de la informació està en tots els mitjans amb notícies relacionades amb problemes de comptes piratejades, targetes de crèdit robades, robatori d'identitat etc ...

Per ells els usuaris se senten molt més segurs quan la seva informació viatja encriptada i visiten pàgines que contenen "https://"

Els certificats SSL proporcionen autenticació i privacitat de la informació entre extrems sobre Internet mitjançant l'ús de criptografia. Avui dia s'utilitzen en servidors WEB, servidors de correu electrònic i en la majoria de serveis de comunicació a Internet

Per això les empreses han d'usar aquest tipus de protecció per a tots els llocs WEB i aplicacions susceptibles d'aquesta seguretat.

Per exemple podran mostrar la coherència entre la propietat del nom de domini, l'organització que figura a l'CSR * i l'organització sol·licitant

* CSR (Certificate Signing Request) és un missatge enviat per un sol·licitant a una autoritat de certificació per a sol·licitar un certificat d'identitat digital.

Seguridad

Backup Acronis

La còpia de seguretat més fiable, ràpida i per a qualsevol entorn

Adaptada a l'Empresa

Les empreses no poden córrer el risc de perdre dades importants ja que això es pot transformar en grans pèrdues o fins i tot arribar a la fallida.

Cada vegada la gran quantitat de mitjans usats per a la informació (servidors de gestió, comptabilitat, portàtils, mòbils, web etc ..) fan que la informació no quedi prou protegida davant d'imprevistos, la solució Backup d'Entorno Digital, basada en Acronis li dóna resposta a tots aquests nous entorns.

Disponibilitat completa

 • No té temps d'inactivitat.
 • Poder tornar a treballar en segons.
 • Prevenir atacs de ransomware (Cryptolocker entre d'altres)
 • Recuperar la màquina virtual.
 • Restaurar servidors o PCs

Còpia de seguretat ràpida

 • El negoci no pot parar.
 • Els sistemes sempre han d'estar en producció.
 • Ajustar còpia a les finestres més propícies.
 • Estalvi de capacitat informàtica i de xarxa per deduplicació i operacions fora del servidor principal.
 • Còpies de seguretat en només tres clics per a una protecció instantània.

Protecció Completa

 • 21 plataformes protegides
 • Núvols segures, hipervisor, aplicacions i dispositius mòbils.
 • Protegeixi el seu negoci sense importar la tecnologia que faci servir.
 • Emmagatzematge d'escala i operacions adaptades al creixement.

Gastar menys. Millor ROI i TCO

 • Fins a un 40 per cent d'estalvi en comparació amb el suport tradicional.
 • Sense costos inicials
 • Estalviï fins a 10 vegades en emmagatzematge amb les noves tècniques de deduplicació.
 • 20 per cent menys d'hores de treball amb administració simplificada i automatitzada.

Més informació

Seguridad

Auditories de Seguretat WEB

Fins al 70% dels llocs web contenen vulnerabilitats que poden provocar el robatori de dades corporatives confidencials, com targetes de crèdit, Informació, llistes de clients.

La seguretat del lloc web hauria de ser una prioritat en qualsevol organització, però en moltes ocasions no es té en compte i es passa per alt que contínuament els hackers rastregen la WEB

Els carrets de compres, formularis, pàgines d'inici de sessió i contingut dinàmic són accessibles les 24 hores del dia i controlen dades valuosos que no podem permetre que siguin vulnerats.

Els Tallafocs, programari antipenetración de Xarxes, etc són inútils davant la protecció del llocs web ja que els ports utilitzats per a aquest servei han d'estar oberts a tothom i per tant no poden protegir-se.

A més la majoria d'aplicacions web són fetes a mida i per tant es poden provar menys o s'usa programari estàndard en el qual ràpidament es descobreixen forats de seguretat pels hackers.

Amb l'eina de seguretat WEB basada en Acunetix (Empresa líder en seguretat a nivell mundial) prova llocs web i aplicacions web amb tot tipus de formes d'accés des Injecció SQL, XSS, XXè, SSRF, Host Header Attacks, etc ... Més de 4500 tipus de vulnerabilitat web.

A més, proporciona poderoses eines d'administració de vulnerabilitats per garantir que no només siguin descobertes, sinó que posi remeis perquè no afectin la seguretat del negoci, així com la generació d'informes d'auditoria perquè la direcció de l'empresa apliqui les estratègies necessàries .

Rastrejar i escanejar

El que no es pot rastrejar no pots escanejar. L'eina Acunetix pot rastrejar qualsevol web complexa incloent arquitectures HTML5 i JavaScript i també en àrees restringides

Detecció i alerta

Acunetix pot detectar més de 4500 tipus de vulnerabilitats web, alertant per ordre de severitat. Des de la vulnerabilitat més crítica i important, alertes a tenir en consideració i recomanacions. Amb l'habilitat d'assegurar les alertes evitant falsos positius.

Prioritzar i Gestionar

Podrà gestionar totes la vulnerabilitats de la seva organització. Prioritzant aquelles que consideri i d'acord amb la normativa i estàndards de seguretat