Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Transferència de dominis genèrics i nous dominis


Transferir Domini

Si tens un domini .COM, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .MOBI, .CC, .TV, .XXX, .ASIA o un dels nous dominis i vols transferir-lo a Entorno has de seguir les següents instruccions:

És imprescindible que el domini estigui desbloquejat i que l'actual Registrador et faciliti el codi de transferència (Auth ID)

Introdueix el domini que vols traspassar i el password (Auth. ID) en els camps corresponents. (Si no disposes d'aquest password l'has de sol.licitar al registrador actual i aquest està obligat a donar-t'el en menys de 5 dies).

Quan hagis creat la sol.licitud de transferència hauràs d'anar a comandes i pagar-la. Enviarem un mail al correu del contacte administratiu i del titular per què poguis iniciar el procés de transferència. Un cop iniciat s'envia la petició al registre que informa a l'altre registrador de la transferència. Si no hi ha cap contratemps el domini arriba a Entorno en 5 dies com a màxim.

Si es dóna el cas que la clau (Auth. ID) no és correcte rebràs un e-mail per què poguis demanar un nou Auth. ID per poder modificar la solicitud.

Per poder transferir un domini genèric ha de fer més de 60 que estigui registrat i han d'haver passat més de 60 dies des de l'ultima transferència. També s'ha de tenir en compte que no es poden transferir dominis que estan expirats.

Nota: El cost de transferència és el mateix que el de renovació i el domini queda renovat automàticament per un any més.


TornarChat