Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Hosting Avançat


Preu

6,01€ / mes

Preu amb pagament i contracte anual.
Preus sense IVA

Contractar
Garantia

15 dies de prova

Et tornem els diners si no quedes satisfet.
Per poder contractar un PLAN és necessari que registri un domini amb nosaltres. Durant el procés de registre podrà afegir aquest producte a la seva comanda.

Amb el pla de Hosting Avançat disposes d'un allotjament complet on pot iniciar-te en la creació de Blogs, gestors de continguts per desenvolupar el teu web o software per al teu comerç electrònic, ja que suporta PHP i MySQL. Per tant podràs instal·lar centenars d'aplicacions Open Source com Wordpress, Joomla, Drupal, Prestashop,.... Amb potents eines per estar connectat també a les xarxes socials Facebook, Twitter.... A més amb el Pla Avançat pots tenir fins a 10 comptes de correu electrònic amb protecció antivirus i antispam.

*Per contractar un hosting ha de donar-te d'alta com a usuari i registrar un domini o seleccionar un domini que ja tinguis registrat amb nosaltres, al que vols associar el pla de hosting.

Entorno Digital disposa de packs de suport per a l'ajuda en la instal·lació i manteniment de moltes d'aquestes aplicacions Open Source. Posa't en contacte amb nosaltres per més informació.

Característiques

4 Gb
20 Gb
10
il·limitades
1
6,01€
Contractar COMPARATIVA DE PLANSChat