Notícies

Certificats SSL

Certificats SSL

A partir d'ara podrà registrar o renovar els seus certificats a Entorno Digital, a través del nostre web. Els certificats digitals que gestionem són els de les principals empreses certificadores: Verisign, Thawte i Geotrust. Aquí trobarà els diferents certificats al millor preu.

Què és el SSL? El protocol Secure Sockets Layer (SSL) serveix per crear una canal xifrat (encriptat) entre el servidor web i els navegadors web i amb això s'aconsegueix protegir les dades durant la transmissió a través d' Internet. Els certificats SSL consten d'una clau pública i una clau privada. La clau pública s'utilitza per a encriptar la informació i la privada per a desencriptar-la.

Què significa el segell de cada entitat certificadora? Les entitats certificadores són empreses reconegudes a nivell mundial (Verisign, Thawte, Geotrust) que autentiquen el lloc web o el domini abans de concedir el certificat SSL.

Per què comprar un certificat SSL? El certificat SSL reconeix la identitat única d'un domini o un servidor WEB, seria com el DNI o el passaport d'una persona. Quan un navegador es connecta a un servidor, el servidor envia la informació d'identificació. Per veure les credencials d'un lloc web pot fer clic en el cadenat que li mostra el navegador i veure les credencials d'aquest domini. Els certificats SSL ajuden al seu domini per garantir als seus clients que el seu lloc web és segur tant per visitar-ho com per comprar en ell. En definitiva els certificats SSL ajuden a millorar el rendiment del seu negoci i a augmentar el nombre de transaccions finalitzades.

Què és l' Extended Validation SSL (EV)? Els certificats SSL EV serveixen per augmentar encara més la confiança dels clients amb un certificat SSL . Els visitants d'un lloc web saben que la seva empresa és legítima quan veuen la barra d'adreces VERDA en els navegadors d'alta seguretat. Això que a simple vista no sembla alguna cosa molt especial segons estudis de Verisign, els clients han experimentat un notable augment en el nombre de transaccions del lloc web finalitzades i un impacte considerable sobre els resultats, amb un augment mitjà del 17,8%.

Més informació


Últimes notícies

Entorno Digital
Certificats SSL