Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

DPML Donuts


Preu

8.475€

Preus sense IVA

Alta bloqueig d'una marca en DPML per 5 anys


1.695€

Preus sense IVA

Renovació de bloqueig d'una marca en DPML anual


140€

La taxa d'anul·lació no inclou la de registre del domini

Preus sense IVA

Preu d'anul·lació per 1 domini

DPML Donuts

DPML (Domains protected mark list) protegeix als titulars de marques registrades del cyber assetjament, mitjançant el bloqueig en DPML de les seves marques en totes les extensions de domini gestionades per Donuts inc. (Operador que gestiona más de 250 nous dominis gTLDs).

Només els titulars de marques registrades al Trademark Clearinghouse (TMCH) poden afegir termes relacionats amb la seva marca dins de DPML i bloquejar-los, perquè no puguin ser registrats per tercers en les extensions de segon nivell gestionades per Donuts ( Donuts TLDs).


Característiques

Com funciona?

Els titulars de marques han de sol·licitar el terme que coincideixi exactament amb la marca registrada al TMCH o un terme que contingui la marca. Un cop acceptada la petició per ser introduïda al DPML, quedarà bloquejada en tots els TLDs de Donuts. La subscripció podrà ser renovada per períodes de 1 fins a 10 anys. Un domini bloquejat per DPML NO és operatiu, per la qual cosa no podria ser utilitzat per allotjar un portal web, correu electrònic o qualsevol funcionalitat.

Com registro la meva marca en el DPML?

El titular de la marca ha de disposar del registre de la marca al Trademark Clearinghouse (TMCH) i tenir un arxiu SMD vàlid.

Quants TLDs puc bloquejar amb DPML?

Donuts ha sol·licitat la gestió de 307 TLDs i que opera al voltant de 250 extensions de dominis. La llista completa de TLDs operats per Donuts es mostren a www.donuts.co/dpml/tlds.

Quan es recomana registrar la marca al DPML?

Es recomana realitzar el bloqueig al DPML el més aviat possible, ja que la subscripció no bloqueja les extensions que s'han obert amb anterioritat. Per exemple si .camera obre el 29 d'octubre i el bloqueig a DPML es realitza l'1 de gener, aquest bloqueig no contindrà l'extensió .camera.

Quins beneficis ofereix DPML al titular de la marca?

DPML inclou el bloqueig de dominis homográfics, millorant automàticament la protecció de la marca en evitar que molts d'aquests dominis siguin atacats per les tècniques de phishing més comuns i sofisticades, evitant imitació de marques i noms de domini reconeixibles mitjançant l'ús de registres d'IDN (noms de domini internacionalitzats).

Potent: Permet als titulars de marca protegir més enllà de la seva marca, DPML permet protegir termes que continguin la marca.

Flexible: El programa permet als titulars de marca protegir termes en tots els TLDs de Donuts, i també permet registrar la seva marca o termes relacionats, en extensions de dominis concrets durant o després del sunrise.

Simple: Els dominis bloquejats en DPML no estaran actius a Internet, per la qual cosa no requereix cap configuració especifica.

Assumible: El cost pels titulars de marques és significativament menor que realitzar un registre defensiu de totes les extensions de Donuts.

Existeix alguna restricció?

Dominis ja registrats: Un terme no serà bloquejat si ja està registrat com a domini. Si un domini està exclòs per DPML, perquè ja està registrat, el dret del sol·licitant del DPML podrà ser utilitzat per bloquejar en la resta d'extensions de Donuts. Si el domini, registrat amb anterioritat, expira o és esborrat, el bloqueig al DPML s'aplicarà automàticament en aquest domini a favor del titular del DPML.

Dominis Premium: La majoria dels TLDs de Donuts tenen un preu estàndard. No obstant existeix un nombre limitat de dominis premium amb un preu superior. DPML bloquejarà termes estàndard no aplicable a termes premium.

Altres drets de Sunrise: Un altre titular de marca registrada, amb drets de sunrise pel mateix terme bloquejat al DPML, podrà registrar el domini desitjat, fins i tot si està bloquejat. Això es coneix com a anul·lació.

Limitació de caràcters

Termes d'un o dos caràcters no estan permesos per a bloqueig en DPML. Termes amb 3 caràcters es permeten únicament si és exactament el nom de marca.

Que és una anul·lació?

Un bloqueig en DPML pot ser anul·lat per a un domini específic, si un altre un titular amb la mateixa marca i drets de sunrise* ho vol. L'anul·lació es podrà efectuar en qualsevol moment, bé pel titular del compte en DPML o per qualsevol titular de marca amb drets sobre aquest nom.

*Drets de sunrise al TMCH: Haurà de coincidir el nom de marca amb el domini a registrar i haurà de disposar de l'arxiu SMD vàlid proporcionat per TMCH.

Els titulars de compte a DPML hauran d'estar registrats al TMCH?

Si, el titular de marca haurà de tenir la marca inscrita i vàlida al Trademark Clearinghouse durant el període que duri el bloqueig a DPML. Donuts té dret a esborrar el bloqueig si detecta que la marca no està activa al TMCH.
Chat