.tl

Dominis .tl

TL és el domini territorial geogràfic de Timor Oriental. De forma senzilla un domini TL serveix per identificar-te con un nom, producte, marca, etc a Internet mitjançant una pàgina web o d'altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que está sota el teu domini TL escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.tl

-

.tl

Requeriments de dominis .tl


.tl

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .tl pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".tl".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .tl una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .tl pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .tl podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .tl


.tl

Característiques

Per registrar dominis territorials (ccTLD).tl de Timor Oriental haurà de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 3
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
El domini es registra per un any.

.tl

Com renovar

Per renovar dominis territorials .tl de Timor Oriental el domini ha d’estar en període de renovació i només es poden renovar per un any.
Aquest període s’inicia 40 dies abans de la data d’expiració i el domini es pot renovar durant els següents 30 dies. Un cop transcurreguts els 30 dies posi's en contacte amb nosaltres si encara està interessat en renovar el domini.

.tl

Com transferir


.tl

Canvi de titular

Posi's en contacte amb Entorno Digital per fer un canvi de titular d'un domini .tl

.tl

Modificació de contactes i DNS