Seguretat avançada

Posem al teu abast un sistema que et permet augmentar la seguretat del teu panell, segons les teves necessitats.

Seguridad avanzada

Seguretat en el seu extranet

A Entorno Digital sabem la importància que té per a tu la seguretat dels teus dominis i serveis de hosting. Per aquest motiu posem a la teva disposició un sistema que et permet augmentar la seguretat del teu panell, segons les teves necessitats. Des de l'apartat seguretat podràs dissenyar la teva pròpia política de seguretat.

Seguridad avanzada

Bloqueig d'accés al compte

Una de les formes utilitzades habitualment per entrar al sistema, és llançar peticions massives d'accés, enviant usuaris i claus aleatòries fins que es troba la correcta. Si s'intenta entrar al sistema més de cinc vegades seguides amb una clau d'accés errònia compte queda bloquejada per seguretat. Per desbloquejar-hauràs de contactar amb Entorno Digital, i acreditar per tal de poder activar de nou l'accés al teu compte.
Aquest servei està inclòs per defecte en el vostre usuari.

Seguridad avanzada

Seguretat per IP de connexió

Aquesta mesura és molt pràctica i segura si es disposa d'IP fixa de connexió. Podràs habilitar fins a tres adreces IP. Només es podrà accedir al vostre compte d'usuari a través d'ordinadors que disposin d'aquestes IP 's de connexió.

Aquest servei el pots habilitar de forma gratuïta des de l'apartat de seguretat.

Seguridad avanzada

Targeta de coordenades, màxima seguretat per als teus dominis

En contractar aquest servei et vam enviar una targeta de coordenades individual per correu postal, que s'ha d'activar des del compte d'usuari. Des del panell de control es podrà decidir en quines funcions s'ha d'utilitzar la targeta de coordenades: modificar dades o servidors de DNS, modificar configuracions de DNS, aconseguir l'auth info d'un domini ....

Seguridad avanzada

Whois privat, protegeix les teves dades personals

ICANN (màxima entitat internacional que gestiona l'assignació de noms de dominis) exigeix ​​que les dades de registre d'un dominis d'Internet estiguin publicats en una base de dades pública, accessible a través del WHOIS, i que siguin reals, perquè el titular estigui sempre localitzable a efectes administratius i legals. En cas contrari, pots perdre el seu domini.

No obstant això, moltes empreses utilitzen aquesta informació pública (el teu nom, email, telèfon, adreça ...) per enviar publicitat no sol·licitada: spam, telemàrqueting, suplantació d'identitat ...

El servei de Whois Privat d'Entorno Digital et permetrà protegir les teves dades personals que apareixen en el WHOIS i seguir complint la normativa d'ICANN. A més, seguiràs sent accessible, ja que si per qualsevol motiu algú ha de comunicar-te alguna notificació com a titular del domini, el compte de correu que apareixerà en el whois es redirigirà a l'email del titular.

Tingues en compte que encara que tinguis el servei de Whois privat segueixes sent el responsable legal del teu domini. La Protecció de Whois garanteix la privacitat de dades davant l'ús fraudulent per part de tercers, però no eximeix de complir la normativa legal vigent.

Aquest servei es pot usar amb les següents extensions de domini: .com, .net, .info, .biz, .org, .cc, .tv, .cat, .mobi, .tel, .mx i cm.