.insurance

Dominis .insurance

INSURANCE és un domini genèric que serveix per identificar-te amb un nom, producte, marca, etc a Internet, mitjançant una pàgina web o altres serveis com el correu electrònic. Per exemple si algú vol veure la teva pàgina web que està sota el teu domini INSURANCE escriurà en un navegador www.elteunomdemarca.insurance

Qui pot registrar dominis .insurance?

Només els usuaris verificats de la comunitat mundial d'assegurances són elegibles per registrar noms de domini. Per a les companyies d'assegurances, agents, intermediaris / agències / agents de valors i altres equivalents (per exemple, intermediaris, representants) que inclou la verificació de la llicència, autorització o certificació amb l'autoritat reguladora de govern de la persona registrada. Si us plau, consulteu la Política d'Elegibilitat .insurance entitat registrada per completar els requisits d'elegibilitat.

Per consultar plenament els requisits .insurance visiti https://www.register.insurance/policies/

Si tens dubtes addicionals visita https://www.register.insurance/faq/

Quins són els requisits de seguretat en .insurance?


-Obligatori de verificació d'Entitats Regulades assegura que només els membres legítims de la comunitat bancària mundial poden tenir el seu domini .insurance.

-Obligatori nova verificació de dades de registre cada dos anys o en la renovació de domini, el que passi primer, assegura l'elegibilitat contínua per als noms de domini.

-Autenticación Correu electrònic per mitigar spoofing, phishing i altres activitats malicioses propagades a través de correus electrònics a usuaris desprevinguts. Per als dominis destinats per enviar correu electrònic, els sol·licitants de registre ha de publicar a l'almenys un dels següents registres de recursos DNS autenticació de correu electrònic: • Sender Policy Framework (SPF), • Domain Keys Identified (DKIM).

-Multi-Factor d'autenticació per assegurar que qualsevol canvi en les dades de registre es fa només per usuaris autoritzats de l'entitat registrada.

-Xifrat millorat per garantir la seguretat de la comunicació a través d'Internet per prevenir l'espionatge, manipulació de dades, etc.

-No permet Whois privat.

Per comprendre completament els requisits de .insurance, visiteu https://www.register.insurance/policies/

Per comprendre completament els requisits de seguretat de .insurance, visiteu https://www.register.insurance/security/

Si té dubtes addicionals, visiteu https://www.register.insurance/faq/

Polítiques i requisits: https://www.ftld.com/policies-...

Condicions generals de Sol·licitud, gestió i tramitació de noms de domini d'Entorno Digital, SA


.insurance

Requeriments de dominis .insurance

15 de Juny de 2016

.insurance és el lloc per als proveïdors d'assegurances i distribuïdors per millorar i diferenciar la seva presència en línia al mercat. Dirigida per la indústria d'assegurances i els experts en seguretat, .insurance és una ubicació de confiança, verificat i més segur en línia. Tots els dominis .insurance han de complir amb els estrictes requisits de seguretat, i només els membres verificats de la comunitat mundial d'assegurances seran aprovats.

El procés de verificació és similar a un procés certificat SSL de validació (verificació de l'organització, nom de domini, l'ocupació de contacte i autoritat de contacte. Symantec també verificarà l'adreça física i número de telèfon.) La verificació es realitza per assegurar que el domini .insurance és realment utilitzat pels proveïdors d'assegurances i distribuïdors.


.insurance

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .insurance pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".insurance".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .insurance una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .insurance pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .insurance podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .insurance


.insurance

Característiques

Per registrar dominis genèrics .insurance has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .insurance es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.insurance

Com renovar

Per renovar dominis .insurance aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .insurance també admeten renovació anticipada.

.insurance

Com transferir

Per a transferir dominis .insurance és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .insurance aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.insurance

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .insurance si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .insurance té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.insurance

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .insurance a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).