.food

Dominis .food

N/A

.food

Requeriments de dominis .food

Política de registre i ús de noms de domini per ".FOOD"

Lifestyle Domain Holdings, Inc., ("LDH") és una subsidiària de propietat total de Scripps Networks Interactive, Inc. ("SNI"), un líder en mitjans d'estil de vida amb marques famoses com Food Network, Cooking Channel, FOOD, i DIY Network, per nombrar-ne només algunes. LDH és l'operador de registre del domini .FOOD, i SNI i els seus Afiliats, tal como es defineixen en l'acord de Registre, seran els únics titulars.

Això vol dir que els noms de domini .FOOD no estan oberts al públic en general per poder ser registrats.

L'objectiu del gTLD proposat és proporcionar a SNI i la seva familia de marques l'oportunitat d'extendre l'experiència digital als seus consumidors i usuaris a través d'un espai de domini dedicat i autèntic pels productes i serveis de SNI, contingut, xarxes socials i compartir plataformes, compres i altres experiències digitals pel benefici dels usuaris d'Internet.


.food

Serveis addicionals

- Amb la compra del teu domini .food pots seleccionar els nostres serveis de DNS per l'activació del teu domini ".food".

- Entorno posa a la teva disposició amb el registre del domini .food una àmplia gamma de serveis de hosting, servidors virtuals i certificats SSL.

- Si estàs interessat en la recuperació o vigilància d'un domini .food pots veure la nostra secció de serveis corporatius.

- Al comprar el domini web amb l'extensió .food podem ajudar-te en el teu projecte de presència a internet amb aplicacions opensource tipus Wordpress, Drupal, etc. o projectes a mida allotjats en el teu domini web .food


.food

Característiques

Per registrar dominis genèrics .food has de completar el formulari de registre on-line.
Caràcters permesos:
- Mínim: 1
- Màxim: 63
- Lletres i nombres
- Guions ("-"), No es permeten guions a l'inici o al final del nom de domini.
Els dominis .food es poden contractat entre 1 i 10 anys.

.food

Com renovar

Per renovar dominis .food aquests han d’estar en període de renovació i es poden renovar entre 1 i 9 anys.
Aquest període s’inicia 30 dies abans de la data d’expiració.
Els dominis .food també admeten renovació anticipada.

.food

Com transferir

Per a transferir dominis .food és necessari:
- Auth code. Aquest codi te l'ha de facilitar l'actual registrador.
- Que estiguin desbloquejats. Si no és així has de demanar el desbloqueig.
- Que tinguin més de 60 dies de registre.
Al transferir dominis .food aquests es renoven per un any més a partir de la data d'expiració. El procés té una durada máxima de 5 dies.
Es recomana iniciar la transferència amb suficients dies d’antelació respecte a la data d’expiració per a evitar que aquesta sigui denegada.

.food

Canvi de titular

Només podem fer un canvi de titular d'un domini .food si Entorno Digital és el Registrador acreditat. Si no és així, el primer que hem de fer és transferir-lo a Entorno Digital.

El canvi de titular pots fer-lo directament des de la teva extranet. Es sol.licita des de l'apartat "Canvi de Titular". Una vegada pagada la sol.licitud s'envien dos correus electrònics, un a l'actual propietari i altre al nou. L'acceptació d'aquests dos correus realitza el canvi de Titular.

El canvi de titular de .food té un cost de 50 euros (preus sense IVA) .

.food

Modificació de contactes i DNS

Pots modificar els contactes i servidors de DNS dels teus dominis .food a través del teu panell de control, al que pots accedir des de l‘apartat “USUARI REGISTRAT” del nostre web.
Les modificacions es realitzen en temps real i no tenen cost (Excepte el canvi de titular).