Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Disseny Web


Disseny Web

Entorno Digital compta amb tot un equip format per dissenyadors i programadors amb més de 12 anys d'experiència i més de 1200 websites realitzades. És per això que els nostres projectes ofereixen un disseny totalment exclusiu i a mida per a cada client.

Per al nostre equip de dissenyadors, especialitzats en disseny i desenvolupament de pàgines web, és essencial el contacte directe amb el client, amb l'objectiu de sintetitzar la seva filosofia d'empresa i analitzar el públic objectiu al que anirà dirigit el web.

Transforma una despesa en una inversió rendible.

Disseny web i aplicacions a mida

Oferim solucions eficaces per treure partit al teu negoci a Internet cobrint totes les opcions disponibles: Webs Administrables, Webs Corporatives, Tendes virtuals, Portals informatius, Blogs, Catàlegs, aplicacions i eines de gestió Interna de l'empresa, etc.

A més del disseny de la teva pàgina web podràs incloure els següents serveis:

 • Programació a mida

  Transformem en realitat les idees que tinguis en ment per a la teva pàgina web. Explica'ns el teu projecte web i nosaltres t'assessorem per poder dur-lo a terme.

  Desenvolupem aplicacions corporatives que permeten als nostres clients optimitzar els recursos de la seva empresa i comptem amb programadors amb experiència que poden adaptar-se a les teves necessitats.

 • Accessibilitat

  Les nostres pàgines web tenen un nivell d'accessibilitat doble A. Això vol dir que compleixen tots els punts de verificació de prioritat 2 (doble A) i que els continguts de les nostres pàgines web es modifiquen per satisfer aquest punt de verificació ("AA"), en cas contrari els usuaris trobarien alguna dificultat per accedir a la informació.

 • Usabilitat

  La usabilitat és una característica fonamental perquè els teus clients visitin, aprofitin i tornin novament al teu web, incrementant l'èxit de la teva estratègia a Internet. Una pàgina web amb usabilitat és aquella que mostra els teus continguts d'una forma clara i senzilla d'entendre per l'usuari. Es tracta de mostrar les coses tan clarament com sigui possible, de tal manera que redueixi al mínim qualsevol aspecte que pugui ser confús.

  La usabilitat ajuda al fet que aquesta tasca es realitzi d'una forma senzilla analitzant el comportament humà, i els passos necessaris per executar la tasca d'una forma eficaç.

 • Disseny web optimitzat per a mòbils

  Cada vegada són més els usuaris que substitueixen la seva connexió fixa per una mòbil, és per això que un 25% del tràfic d'Internet es realitza a través de smartphones. Oferim continguts i estructures web específiques, ideades per a aquest tipus d'aparells.

 • Integració en xarxes socials

  Les xarxes socials s'han convertit en una nova forma de màrqueting que permet la interacció entre empreses i clients. Oferim diferents opcions d'integració des de botons d'accés directe als teus comptes fins a mòduls específics per mostrar els teus comentaris o publicacions de Twitter o Facebook a la teva pàgina web.

 • Actualització i re-disseny

  Si vols actualitzar el teu web, t'assessorem sobre les diferents opcions possibles, tant per actualitzar el disseny com per ampliar-ho, incorporant nous serveis o seccions per treure-li el màxim partit al teu web i convertir-ho en un lloc més dinàmic i interactiu.

 • Manteniment

  Portem a terme el manteniment i les actualitzacions necessàries pel teu Web.

 • Posicionament

  Millor el posicionament natural del teu web en els diferents cercadors perquè et trobin amb més facilitat. El posicionament natural es basa en buscar les paraules clau més rendibles que no només augmenten el tràfic de la pàgina, sinó també augmenten les teves vendes. El següent pas és aconseguir enllaços entrants cap al web amb les paraules clau seleccionades, per així aconseguir millorar el posicionament. Aquests enllaços han d'aconseguir-se de manera natural i progressiva per evitar penalitzacions.

  Una altra de les opcions són les campanyes de pagament per clic de Adwords. A diferència del posicionament natural, els anuncis tenen un cost que cal pagar al cercador, però tenen l'avantatge d'aconseguir una posició destacada de manera immediata. A Entorno Digital estudiem la seva pàgina de manera personalitzada per seleccionar el tipus de campanya que pugui oferir-te els millors resultats.

  Augmenta les visites del teu web, incrementa el tràfic, avança a la teva competència i aconsegueix visites rellevants.

Sol·licitar Informació

Els camps amb asterisc (*) han d'omplir-se obligatoriament
Chat