Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

WordPress a mida


WordPress a mida

Obre el teu projecte web al món a través d'Internet amb Entorno Wordpress i no et preocupis perquè nosaltres ens encarreguem de tot.

El teu domini

Registrem un domini amb la teva marca o nom d'empresa perquè t'identifiquin a Internet.

El teu correu electrònic

Creem els teus comptes de correu electrònic amb domini propi i t'ajudem a configurar-los en els teus dispositius: ordinador, mòbil o tablet.

El teu Web

…I a més fem el teu web. Creem les pàgines principals, amb formulari de contacte i afegim la informació necessària per complir amb la normativa legal.

Característiques:

 • Domini

  El servei inclou el registre anual d'un domini d'Internet. Pots escollir entre un: .com, .es, .cat, .eu .net, .org, .biz o .info, segons el que més t'interessi, sempre que el nom que vols registrar estigui lliure en aquesta extensió.

  Entorno Digital és registrador acreditat de dominis per ICANN, Esnic, Eurid y PuntCAT.

 • Correu electrònic

  Disposes de fins a 10 comptes de correu electrònic amb el teu domini propi (@elteudomini.com). T'ajudem a crear-les en el panell de control del servidor i a configurar-les en les teves terminals: Ordinador personal, mòbil o tablet.

  Pots accedir al correu des de qualsevol terminal on tinguis els comptes d'e-mail configurats i des de qualsevol lloc que tinguis accés a Internet a través del Webmail.

  El pla de hosting associat a Entorno Wordpress disposa dels recursos suficients perquè el teu web pugui créixer tot el que necessitis... I si et fa falta ampliar-ho ho pots fer en qualsevol moment.

 • Web

  El desenvolupament del teu web presencial està inclòs en el preu:

  Instal·lem Wordpress, el CMS més conegut a nivell mundial en el teu espai web. Pots escollir la plantilla web que més t'agradi entre diverses plantilles predeterminades. Creem les principals seccions del teu web i introduïm els teus continguts, logo, imatges,...

  A més, si ets creatiu, disposes d'un panell de control per ampliar al teu web tot el que vulguis, amb nous continguts, noves pàgines, notícies, fotos, videos,... Connectar-la a xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin,... per difondre els teus continguts, serveis o productes a través d'aquestes.

  Entorno Wordpress és el servei web ideal perquè el teu web creixi al mateix temps que la teva empresa

Sol·licitar Informació

Protección de Datos de carácter personal

En relación a la normativa legal vigente de protección de datos de carácter personal y al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), le informamos que el responsable de los datos que nos ha proporcionado es ENTORNO DIGITAL, S.A. La finalidad de la recogida es proporcionarle el servicio solicitado, con base legal reglamentada según el Código de Comercio y leyes Complementarias. Sus datos son confidenciales y serán utilizados únicamente para dicha finalidad. Le informamos que mediante la marcación de las casillas entenderemos que consiente el tratamiento de sus datos para cada una de las finalidades indicadas. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación, oposición derecho a la transparencia de la información, derecho de supresión, de limitación y de portabilidad dirigiéndose a ENTORNO DIGITAL, S.A. (C/ Santa Anna, 32 Cerdanyola del Vallès / nic@entorno.es ) Paralelamente, tiene derecho a dirigir sus reclamaciones ante las Autoridades de protección de datos.

Asimismo, respecto de los datos personales de terceros que el interesado haya facilitado, el interesado declara bajo su responsabilidad que los terceros han sido informados del tratamiento y su finalidad, todo lo cual han consentido. También declara que los terceros han sido informados de la posibilidad de ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición así como de la identidad y dirección del responsable del tratamiento.

Puede obtener más información sobre el tratamiento de sus datos en Aviso legal

* Codi de ValidacióChat