Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

WordPress a mida


WordPress a mida

Obre el teu projecte web al món a través d'Internet amb Entorno Wordpress i no et preocupis perquè nosaltres ens encarreguem de tot.

El teu domini

Registrem un domini amb la teva marca o nom d'empresa perquè t'identifiquin a Internet.

El teu correu electrònic

Creem els teus comptes de correu electrònic amb domini propi i t'ajudem a configurar-los en els teus dispositius: ordinador, mòbil o tablet.

El teu Web

…I a més fem el teu web. Creem les pàgines principals, amb formulari de contacte i afegim la informació necessària per complir amb la normativa legal.

Característiques:

 • Domini

  El servei inclou el registre anual d'un domini d'Internet. Pots escollir entre un: .com, .es, .cat, .eu .net, .org, .biz o .info, segons el que més t'interessi, sempre que el nom que vols registrar estigui lliure en aquesta extensió.

  Entorno Digital és registrador acreditat de dominis per ICANN, Esnic, Eurid y PuntCAT.

 • Correu electrònic

  Disposes de fins a 10 comptes de correu electrònic amb el teu domini propi (@elteudomini.com). T'ajudem a crear-les en el panell de control del servidor i a configurar-les en les teves terminals: Ordinador personal, mòbil o tablet.

  Pots accedir al correu des de qualsevol terminal on tinguis els comptes d'e-mail configurats i des de qualsevol lloc que tinguis accés a Internet a través del Webmail.

  El pla de hosting associat a Entorno Wordpress disposa dels recursos suficients perquè el teu web pugui créixer tot el que necessitis... I si et fa falta ampliar-ho ho pots fer en qualsevol moment.

 • Web

  El desenvolupament del teu web presencial està inclòs en el preu:

  Instal·lem Wordpress, el CMS més conegut a nivell mundial en el teu espai web. Pots escollir la plantilla web que més t'agradi entre diverses plantilles predeterminades. Creem les principals seccions del teu web i introduïm els teus continguts, logo, imatges,...

  A més, si ets creatiu, disposes d'un panell de control per ampliar al teu web tot el que vulguis, amb nous continguts, noves pàgines, notícies, fotos, videos,... Connectar-la a xarxes socials: Facebook, Twitter, Linkedin,... per difondre els teus continguts, serveis o productes a través d'aquestes.

  Entorno Wordpress és el servei web ideal perquè el teu web creixi al mateix temps que la teva empresa

Sol·licitar Informació

* Codi de ValidacióChat