Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Antispam


Preus

  Alta Quota anual per compte
Fins 5 comptes e-mail
 
24,00 €/any
De 6 a 20 comptes e-mail
 
22,80 €/any
De 21 a 50 comptes e-mail
60,00 €
20,40 €/any
De 51 a 100 comptes e-mail
120,00 €
18,00 €/any
De 101 a 300 comptes e-mail
150,00 €
17,00 €/any
De 301 a 500 comptes e-mail
190,00 €
15,60 €/any
De 501 a 1000 comptes e-mail
250,00 €
14,40 €/any
Més de 1000 comptes e-mail
450,00 €
13,20 €/any
Antispam

Cansat de rebre spam, virus i phishing a través del seu correu electrònic?

La sol·lució més complerta amb el nostre servei Antispam: Seguretat total pel seu correu electrònic al moment. No fa falta que tingui el servidor de correu amb nosaltres.

Provi’l gratis durant un mes i sense cap compromís. Si al finalitzar el mes de prova no queda satisfet el servei es desactivarà.

El 95% dels usuaris que el proven no volen tornar a tenir problemes.

30 DIES DE PROVA GRATUÏTA.

Protecció contra amenaces enviades per correu electrònic

El servei AntiSpam ofereix protecció integral contra les amenaces més recents provinents de correus electrònics que poden inhabilitar la seva xarxa si manca de protecció. Amb el sistema usat per la nostra plataforma, basada principalment en equips Barracuda, optimitza el rendiment del seu servidor de correu electrònic i, al mateix temps, utilitza les següents proteccions:

Prova gratuïta

Els camps amb asterisc (*) han d'omplir-se obligatoriament

Protección de Datos de carácter personal

En relación a la normativa legal vigente de protección de datos de carácter personal y al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), le informamos que el responsable de los datos que nos ha proporcionado es ENTORNO DIGITAL, S.A. La finalidad de la recogida es proporcionarle el servicio solicitado, con base legal reglamentada según el Código de Comercio y leyes Complementarias. Sus datos son confidenciales y serán utilizados únicamente para dicha finalidad. Le informamos que mediante la marcación de las casillas entenderemos que consiente el tratamiento de sus datos para cada una de las finalidades indicadas. Puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación, oposición derecho a la transparencia de la información, derecho de supresión, de limitación y de portabilidad dirigiéndose a ENTORNO DIGITAL, S.A. (C/ Santa Anna, 32 Cerdanyola del Vallès / nic@entorno.es ) Paralelamente, tiene derecho a dirigir sus reclamaciones ante las Autoridades de protección de datos.

Asimismo, respecto de los datos personales de terceros que el interesado haya facilitado, el interesado declara bajo su responsabilidad que los terceros han sido informados del tratamiento y su finalidad, todo lo cual han consentido. También declara que los terceros han sido informados de la posibilidad de ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición así como de la identidad y dirección del responsable del tratamiento.

Puede obtener más información sobre el tratamiento de sus datos en Aviso legal

Proteccions antispam

 • Protecció contra correu no desitjat
  Els algoritmes i mètodes utilitzats són els més avançats i més complets de la indústria quant a la detecció i el filtrat de correu no desitjat i, d'aquesta manera, s'obté una menor taxa de deteccions falses.
 • Protecció antivirus
  La utilització del bloqueig de virus de tres capes (bloqueig de virus, descompresión d'arxius i bloqueig del tipus d'arxiu), el motor antivirus inclòs oferix una protecció completa contra els virus.
 • Protecció contra l'engany de marca
  Aquesta tecnologia evita l'ús d'adreces de remitent forjades o "enganyoses" en correus electrònics no sol•licitats. La característica contra l'engany de marca permet també a les organitzacions de major grandària especificar una llista d'adreces IP que estan autoritzades a tenir una adreça "De" que aparegui des de l'interior de l'organització per a admetre diversos llocs i servidors de correu electrònic.
 • Protecció contra "Phishing" (estafes electròniques).
  Màxima protecció contra esquemes "phishing" que s'utilitzen amb freqüència per a obtenir informació confidencial sobre una organització o sobre usuaris individuals.
 • Protecció contra el programari espia.
  (Arxius adjunts) - s'analitzen tots els arxius adjunts i es detecten i eliminen immediatament els arxius executables de programari espia.
 • Protecció contra atacs de negació de servei.
  Els controls de taxa s'utilitzen per a detenir els atacs de negació de servei i els atacs de correu no desitjat basats en diccionaris. Aquests sistemes de control de taxa són automàtics i estan integrats en els nostres sistemes.

En aquest esquema pot veure les 12 capes de defensa completes per a brindar la protecció sobre el servidor de correu electrònic i per tant els seus missatges.

Arquitectura de Barracuda Spam Firewall
Arquitectura de Barracuda Spam FirewallChat