Àrea privada
93 594 21 01
Menú

Àrea privada

Afiliats


Gràcies al programa d’afiliats de Entorno, una de les poques empreses espanyoles que té les acreditacions de registrador de dominis de ICANN, EUrid, ESNIC, PuntCAT i Dotmobi, podrà oferir dominis genèrics i territorials, plans d’allotjament i servidors dedicats a tots els usuaris de la seva pàgina.

Aconsegueixi fins un 20% de comissió

Per donar-se d’alta com afiliat posis en contacte amb nosaltresal 935 942 101 (trucada nacional), al +34 935 942 101 (trucada internacional) o mitjançant el correu nic@entorno.es.

Més Informació

Si vostè, sigui persona física o jurídica, té un web i vol treure un rendiment econòmic de la gent que el visita, ho pot fer oferint els nostres productes d’una forma molt senzilla.

Només s’ha de donar d’alta en el nostre programa d’afiliats i nosaltres li ho facilitarem tot:

Podrà guanyar fins a un 20% de comissió de tots els productes que comprin els usuaris que ens enviï a través de la seva pàgina (inclòs renovacions). Amb el nostre programa podrà oferir serveis de valor afegit, donarà més imatge de marca i li permetrà generar més tràfic al seu web.

* El pagament mensual de les comissions ha de superar els 30 euros. Si no els supera s’acumularan fins al mes que es superi aquest import.

* Per què el seu web pugui accedir al programa d’afiliació ha de complir una sèrie de requisits que Entorno Digital valorarà en cada cas particular.
Chat